Norton Family van uw apparaat verwijderen

Wanneer u uw Norton Family-account heeft verwijderd of als u niet langer toezicht wilt houden op activiteiten op een apparaat, kunt u het van uw apparaat verwijderen.

Afhankelijk van uw apparaat selecteert u een van de volgende opties:

Norton Family is nu van uw apparaat verwijderd. Zorg ervoor dat u het apparaat ook verwijdert van uw Norton Family-account. Lees Een apparaat van uw Norton Family-account verwijderen of hernoemen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v40472774
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 02/03/2021