Avinstallere Norton Family fra enheten

Hvis du har slettet Norton Family-kontoen, eller hvis du ikke lenger vil overvåke aktiviteter på en enhet, kan du avinstallere den fra enheten.

Avhengig av enheten gjør du ett av følgende:

Norton Family er nå avinstallert fra enheten. Forsikre deg om at du også har fjernet enheten fra Norton Family-kontoen. Du finner mer informasjon her Fjerne eller endre navn på en enhet fra Norton Family-kontoen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v40472774
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 02/03/2021