Muut tuotteet

Norton Familyn asennuksen poistaminen laitteelta

Jos olet poistanut Norton Family -tilisi tai et enää halua valvoa toimintaa laitteella, voit poistaa sovelluksen asennuksen laitteelta.

Valitse laitteesi mukainen vaihtoehto:

Norton Familyn asennus on nyt poistettu laitteelta. Muista myös poistaa laite Norton Family -tililtäsi. Lue lisää kohdasta Laitteen poistaminen Norton Family -tilistä tai laitteen nimeäminen uudelleen.

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v40472774
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 02/03/2021