De huisregel voor toezicht op tijd instellen

Toezicht op tijd wordt ondersteund op Windows-computers, Android-telefoons en -tablets, iPhones en iPads. De opgegeven tijdsbeperking geldt voor elk apparaat dat uw kind gebruikt. Als uw kind bijvoorbeeld drie apparaten gebruikt en u stelt een dagelijkse tijdslimiet van twee uur in, dan kan uw kind elk apparaat dagelijks twee uur gebruiken.

Helpt u eenvoudig tijdslimieten in te stellen of specifieke tijden in te plannen waarop uw kinderen hun apparaat mogen gebruiken. U kunt ook zien hoelang uw kinderen afzonderlijke apps gebruiken, waardoor u ze goede gewoonten kunt aanleren. De functie voor tijdberekening is momenteel echter alleen beschikbaar voor Windows- en Android-apparaten.

Afhankelijk van de huisregel die u heeft ingesteld, zal toezicht op tijd het gebruik van het apparaat in de volgende gevallen blokkeren of toestaan:

• Als uw kind de ingestelde toegestane tijdslimiet heeft bereikt

• Als het apparaat van uw kind wordt gebruikt tijdens de beperkte uren

U kunt de Norton-website of de Norton Family-app voor ouders gebruiken om de huisregels te bekijken of bij te werken.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v125229896
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 06/01/2021