Ajankäytön valvontaa koskevan kodin säännön määrittäminen

Ajankäytön valvonta on saatavilla Windows-tietokoneisiin, Android-puhelimiin ja -tabletteihin, iPhoneen ja iPadiin. Määrittämäsi aikarajoitus koskee jokaista lapsen käyttämää laitetta. Esimerkiksi jos lapsi käyttää kolmea laitetta, ja määrität päivittäiseksi sallituksi käyttöajaksi kaksi tuntia, lapsi voi käyttää kutakin laitetta kaksi tuntia päivässä.

Voit asettaa helposti aikarajoja tai tarkkoja aikoja, jolloin lapset voivat käyttää laitettaan. Näet myös, paljonko aikaa lapsesi viettävät laitteidensa parissa, ja voit opettaa heille asianmukaisia käyttötapoja ohjelman avulla. Ajanlaskentatoiminto on tosin tällä hetkellä käytettävissä vain Windows- ja Android-laitteilla.

Ajankäytön valvontatoiminto estää laitteen käytön määrittämiesi kodin sääntöjen mukaisesti seuraavissa tilanteissa:

• Lapsi on saavuttanut määrittämäsi aikarajoituksen.

• Lapsi yrittää käyttää laitetta käyttökieltotuntien aikana.

Kodin sääntöjä voi tarkastella tai päivittää Nortonin verkkosivustolla tai vanhempien Norton Family -lapsilukkosovelluksessa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125229896
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 06/01/2021