Angi grenser for tidsovervåkning

Tidsovervåkning støttes på Windows-datamaskiner, Android-telefoner og -nettbrett, iPhone og iPad. Tidsbegrensningene du angir, er spesifikke for den aktuelle enheten barnet bruker. Hvis barnet for eksempel bruker tre enheter, og du angir en daglig tidsgrense på to timer, kan barnet bruke begge enhetene i to timer hver dag.

Du kan enkelt stille inn tidsgrenser eller planlegge bestemte perioder der barna har lov til å bruke enhetene. Du kan også se hvor mye tid barna dine bruker på hver av enhetene, så du kan lære dem sunne vaner. Tidsberegningsfunksjonen er for øyeblikket kun tilgjengelig for Windows- og Android-enheter.

Basert på grensene du angir, vil tidsovervåkning blokkere eller tillate at barnet bruker enheten i følgende tilfeller:

• Hvis barnet har nådd den tillatte tidsgrensen du har angitt

• Hvis barnets enhet befinner seg i en periode med tidsbegrensning

Du kan bruke Norton-nettstedet eller Norton Family-appen for foreldre for å vise eller oppdatere grenser.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v125229896
Operativsystem: Windows, Android, iOS
Sist endret: 06/01/2021