Indstilling af en husregel for tidsopsyn

Tidsovervågning understøttes på Windows-computere, Android-telefoner og -tablets samt på iPhone- og iPad-enheder. Den tidsbegrænsning, du indstiller, gælder for alle de enheder, dit barn bruger. Hvis barnet f.eks. bruger tre enheder, og du indstiller en daglig tidsbegrænsning på to timer, kan barnet bruge hver enkelt enhed to timer om dagen.

Hjælper dig med at indstille tidsbegrænsninger eller planlægge bestemte tidspunkter, hvor børnene kan bruge deres enheder. Du kan også se, hvor lang tid børnene bruger på deres enheder, så du kan lære dem sunde vaner. Funktionen til tidsberegning findes dog kun til Windows- og Android-enheder på nuværende tidspunkt.

På grundlag af den husregel, du indstiller, kan funktionen til tidsovervågning blokere enheden eller give barnet lov til at bruge den i følgende situationer:

• Hvis barnet har nået den tidsbegrænsning, du har indstillet

• Hvis barnets enhed er underlagt spærretid

Du kan bruge Nortons websted eller Norton Family-appen til forældre til at se eller opdatere husreglerne.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v125229896
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 06/01/2021