Laitteen lisääminen Norton Family -tiliin

Jotta voit valvoa lapsen toimia verkossa, sinun on asennettava Norton Family laitteeseen ja sitten määritettävä laite lapselle. Windows-tietokoneella sinun on määritettävä, mitä käyttäjätiliä lapsi käyttää kirjautumiseen. Jos useampi lapsi käyttää samaa tietokonetta, luo kullekin lapselle oma käyttäjätili. Näin Norton Family voi valvoa kutakin lasta erikseen ja soveltaa kuhunkin lapseen ikään perustuvia kodin sääntöjä.

Voit lisätä laitteen milloin tahansa kirjautumalla tilillesi laitteella, jolle haluat asentaa Norton Familyn. Jos et käytä lapsen laitetta, kirjaudu tilillesi miltä tahansa internetiin yhteydessä olevalta laitteelta ja lähetä itsellesi latauslinkki sähköpostilla. Avaa tämä linkki laitteella, jolle haluat asentaa Norton Familyn, ja noudata ohjeita alta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v127107792
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 10/07/2019