Een apparaat aan uw Norton Family-account toevoegen

U moet Norton Family op een apparaat installeren en dit vervolgens aan uw kind toewijzen om toezicht te houden op zijn/haar online activiteiten. Als het apparaat een Windows-computer is, moet u opgeven welke gebruikersaccount uw kind gebruikt om zich op de computer aan te melden. Als uw kinderen één computer delen, maakt u een aparte gebruikersaccount voor ieder kind. Hierdoor kunt u met Norton Family op ieder kind afzonderlijk toezicht houden en huisregels op basis van leeftijd instellen.

U kunt op elk moment een apparaat toevoegen door u aan te melden bij uw account via het apparaat waarop u Norton Family wilt installeren. Als u niet op het apparaat van uw kind zit, meldt u zich aan bij uw account via een apparaat met internetverbinding. E-mail vervolgens een downloadlink naar uzelf. Open deze link op het apparaat waarop u Norton Family wilt installeren en volg de instructies in de onderstaande secties.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v127107792
Besturingssysteem: Windows, Android, iOS
Laatste wijziging: 10/07/2019