Føj en enhed til Norton Family-kontoen

Hvis du vil overvåge dit barns onlineaktivitet, skal du installere Norton Family på en enhed og derefter tilknytte enheden til barnet. Hvis enheden er en Windows-pc, skal du angive, hvilken brugerkonto barnet bruger til at logge på computeren. Hvis dine børn deler en enkelt computer, skal du oprette en brugerkonto for hvert enkelt barn. Det gør det muligt at overvåge hvert barn separat i Norton Family og at fastsætte husregler baseret på hvert barns alder.

Du kan tilføje en enhed når som helst, hvis du logger på din konto fra den enhed, som du vil installere Norton Family på. Hvis du ikke bruger dit barns enhed, skal du logge på din konto fra en enhed med internetforbindelse og sende en mail til dig selv med et downloadlink. Åbn linket på den enhed, som du vil installere Norton Family på, og følg vejledningen i afsnittene nedenfor.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127107792
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 10/07/2019