Virhe: "Norton 360 pysähtyy" Android-laitteella

Voit ratkaista ongelman päivittämällä Android System WebView ja Google Chrome -sovellus uusimpaan versioon.

VAIHE 1

Android System WebViewin ja Google Chrome -sovelluksen päivittäminen

1. Käynnistä Google Play Kauppa -sovellus mobiililaitteella.

2. Napauta vasemmasta yläkulmasta valikkokuvaketta .

3. Napauta Omat sovellukset ja pelit.

4. Napauta yläreunasta Asennetut -välilehteä.

5. Toimi seuraavasti:

• Etsi vierittämällä Android System WebView ja napauta Päivitä Android System WebView -sovelluksen kohdalta.

• Etsi vierittämällä Google Chrome ja napauta Päivitä Google Chrome -sovelluksen kohdalta.

Jos ongelma ei ratkea, poista Norton 360 -sovelluksen asennus ja asenna se sitten uudelleen.

VAIHE 2

Norton 360 -sovelluksen asennuksen poistaminen

1. Napauta aloitusnäytössä pitkään Norton 360 -sovelluskuvaketta ja siirrä se ylös kohtaan Poista asennus.

2. Napauta vahvistushälytyksestä OK Norton 360 -sovelluksen poistamiseksi laitteelta.

VAIHE 3

Norton 360 -sovelluksen asentaminen

1. Käynnistä Android-laitteesta Google Play Kauppa -sovellus ja etsi Norton 360 -sovellus.

2. Valitse Norton 360 -sovellusnäkymästä Asenna.

3. Kun asennus on valmis, valitse Avaa.

4. Lue ja hyväksy käyttöoikeus- ja palvelusopimus, hyväksy yleinen tietosuojaseloste ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

5. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja napauta Kirjaudu sisään.

Jos Norton 360 -sovelluksen asentaminen mobiililaitteelle tuottaa ongelmia, tarkista, että laitteeseen on asennettu uusin versio Google Play Kauppa -sovelluksesta ja uusimmat järjestelmäpäivitykset.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125107093
Käyttöjärjestelmä: Android
Muokattu viimeksi: 07/07/2021