Fel: "Norton 360 stannar" på Android-enheten

Åtgärda problemet genom att uppdatera Android System WebView - och Google Chrome -appen till den senaste versionen.

STEG 1

Uppdatera Android System WebView- och Google Chrome-appen

1. Starta appen Google Play Butik på mobilen.

2. Tryck på menyikonen längst upp till vänster.

3. Tryck på Mina appar och spel.

4. Tryck på fliken Installerat högst upp.

5. Gör följande:

• Bläddra och sök efter Android System WebView-appen och tryck på Uppdatera på Android System WebView-appen.

• Bläddra och sök efter Google Chrome-appen och tryck på Uppdatera på Google Chrome-appen.

Avinstallera och installera om Norton 360-appen om problemet kvarstår.

STEG 2

Avinstallera Norton 360-appen

1. På startskärmen ska du trycka på och hålla ner Norton 360-appikonen och sedan flytta den till alternativet Avinstallera högst upp.

2. I bekräftelseaviseringen trycker du på OK för att ta bort Norton 360-appen från enheten.

STEG 3

Installera Norton 360-appen

1. Starta appen Google Play Butik på Android-enheten och sök efter Norton 360-appen.

2. På appskärmen Norton 360 trycker du på Installera.

3. Tryck på Öppna när installationen har slutförts.

4. Läs och godkänn licens- och tjänsteavtalet, bekräfta vårt globala sekretessmeddelande och tryck sedan på Logga in.

5. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt Norton-konto och tryck sedan på Logga in.

Om du får problem under installationen av Norton 360-appen ska du kontrollera att den mobila enheten har den senaste versionen av Google Play Butik-appen samt de senaste systemuppdateringarna.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v125107093
Operativsystem: Android
Senast ändrat: 07/07/2021