Fejlmeddelelsen "Norton 360 bliver ved med at stoppe" på Android-enheder

Problemet kan løses ved at opdatere Android System WebView og Google Chrome til den nyeste version.

TRIN 1

Opdatering af Android System WebView og Google Chrome

1. Åbn Google Play Store appen på din mobil.

2. Tryk på menuikonet i øverste venstre hjørne.

3. Tryk på Mine apps og spil.

4. Tryk på fanen Installeret øverst på skærmen.

5. Gør følgende:

• Rul ned til Android System WebView, og tryk på Opdater ud for Android System WebView.

• Rul ned til Google Chrome, og tryk på Opdater ud for Google Chrome.

Hvis problemet ikke er løst, skal du afinstallere Norton 360-appen og installere den igen.

TRIN 2

Afinstallation af Norton 360-appen

1. Tryk på og hold ikonet Norton 360-appen fra startskærmen nede, og flyt det derefter til indstillingen Afinstaller øverst.

2. Tryk på i bekræftelsesadvarslen Ok for at fjerne Norton 360-appen fra din enhed.

TRIN 3

Installation af Norton 360-appen

1. Start din Google Play Store-app på din Android-enhed, og søg efter Norton 360-appen.

2. Norton 360 -app-skærmen, skal du trykke på Installer.

3. Tryk på Åbn, når installationen er færdig.

4. Læs og accepter licens- og serviceaftalen, anerkend vores generelle fortrolighedserklæring, og tryk derefter på Log ind.

5. Indtast mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto, og tryk derefter på Log på.

Hvis du oplever problemer med installationen af Norton 360-appen, skal du kontrollere, at den nyeste version af appen Google Play og alle de nyeste systemopdateringer er installeret på enheden.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v125107093
Operativsystem Android
Sidst ændret: 07/07/2021