Feilmelding: «Norton 360 stopper kontinuerlig» på Android-enheten

Du kan løse dette problemet ved å oppdatere appene Android System WebView og Google Chrome til de nyeste versjonene.

TRINN 1

Oppdatere appene Android System WebView og Google Chrome

1. Start Google Play Store -appen på mobilen.

2. Trykk på menyikonet øverst til venstre på skjermen.

3. Trykk på Mine apper og spill.

4. Trykk på Installert -fanen øverst på skjermen.

5. Gjør følgende:

• Bla til du finner appen Android System WebView, og trykk deretter på Oppdater for den riktige appen.

• Bla til du finner appen Google Chrome, og trykk deretter på Oppdater for den aktuelle appen.

Hvis problemet fortsetter, må du avinstallere og installere Norton 360-appen på nytt.

TRINN 2

Avinstallere Norton 360-appen

1. Trykk på og hold inne Norton 360-ikonet på startskjermen, og flytt det deretter til alternativet Avinstaller øverst på skjermen.

2. Trykk på Ok i bekreftelsesvarselet for å fjerne Norton 360-appen fra enheten.

TRINN 3

Installere Norton-360-appen

1. Start Google Play Store-appen på Android-enheten, og søk etter Norton 360-appen.

2. På skjermen til Norton 360 -appen trykker du på Installer.

3. Når installasjonen er fullført, trykker du på Åpne.

4. Les og godta vår Lisens- og tjenesteavtale, bekreft vår Globale personvernerklæring, og trykk deretter på Logg på.

5. Skriv inn e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og trykk deretter på Logg på.

Hvis du har problemer med å installere Norton 360-appen på mobilenheten, må du kontrollere at enheten har den nyeste versjonen av Google Play Store-appen, og at alle de nyeste systemoppdateringer er installert.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v125107093
Operativsystem: Android
Sist endret: 07/07/2021