Nortonilta saamasi sähköpostin aitouden varmistaminen

Norton lähettää sähköpostilla tai suoramainontana tietoa uusista tarjouksista, ilmoituksista ja tuotepäivityksistä. Tässä asiakirjassa kuvataan millaisia sähköpostiviestejä tai suoramainoksia lähetämme, jotta voit päätellä, onko saamasi viesti Nortonilta vai ei.

Tieto on vain ohjeellista, sillä Nortonin sähköposti- ja suoramainontaviestit voivat muuttua milloin tahansa. Norton tai jokin muu Symantec-tuotemerkki voi lähettää sähköpostilla tai postitse viestin, joka ei ole kaikkien asiakirjassa mainittujen ominaisuuksien mukainen. Sähköposti tai suoramainonta voi myös olla kaikkien mainittujen ominaisuuksien mukainen, mutta lähettäjä saattaa silti olla joku muu kuin Norton.

Myös Nortonin tytäryhtiöt voivat lähettää sähköpostitse tai postitse Norton-tuotetarjouksia. Tällaisissa sähköposti- tai suoramainontaviesteissä voi olla kuvia Norton-tavaramerkityistä tuotteista, mutta ne eivät tule Nortonilta eikä Nortonin asiakastietoja ole käytetty niiden lähettämiseen. Älä koskaan anna henkilökohtaisia tai luottamuksellisia tietoja tuntemattomalle tai epäluotettavalle lähettäjälle tai sivustolle.

Jos saamasi sähköposti herättää epäilyksiä, ota yhteyttä Norton-tukeen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v71088498
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 14/10/2019