Controleren of de e-mail die u van Norton heeft ontvangen, legitiem is

We houden u via e-mail of direct mail op de hoogte over de nieuwste aanbiedingen, aankondigingen en productupdates van Norton. In dit document vindt u een beschrijving van de verschillende e-mails of direct mails die we verzenden, zodat u kunt bepalen of de email of direct mail die u heeft ontvangen van Norton is.

Dit is alleen bedoeld als richtlijn en de informatie over deze e-mails of direct mails van Norton kan op elk moment worden gewijzigd. Een e-mail of direct mail die door Norton of andere merken van Symantec wordt verzonden, heeft mogelijk niet alle kenmerken die in dit document worden beschreven. Een e-mail of direct mail kan ook alle kenmerken bevatten die hier worden beschreven, maar toch niet van Norton zijn.

Bovendien kunnen aangesloten ondernemingen van Norton e-mails of direct mails voor aanbiedingen van Norton-producten verzenden. Deze kunnen afbeeldingen met het Norton-handelsmerk bevatten, maar er worden geen Norton-klantgegevens gebruikt om deze e-mails of direct mails te verzenden en ze worden niet door Norton verzonden. Geef nooit persoonlijke of vertrouwelijke informatie aan een afzender of webpagina die u niet kent of vertrouwt.

Als u bedenkingen heeft over een adres waarvan u een e-mail heeft ontvangen, neemt u contact op met Norton Support.