Verifiera att ett e-postmeddelande du fått från Norton är äkta

Vi informerar dig om de senaste erbjudandena, nyheterna och produktuppdateringarna från Norton via e-postmeddelanden eller direktutskick. Det här dokumentet beskriver de olika typerna av e-postmeddelanden eller direktutskick från oss, så att du kan avgöra om e-postmeddelandet du har fått kommer från Norton eller inte.

Det är endast avsett som en vägledning och informationen om e-postmeddelandena eller direktutskicken från Norton kan ändras med tiden. Det är möjligt att e-post eller direktutskick från Norton eller andra Symantec-varumärken kanske inte innehåller alla kännetecken som beskrivs i det här dokumentet. Det är också möjligt att e-post eller direktutskick som inte kommer från Norton innehåller alla kännetecken som beskrivs här.

Nortons närstående företag kan också skicka e-postmeddelanden eller direktutskick med erbjudanden om Norton-produkter. De kan innehålla varumärkesskyddade Norton-bilder, men Norton-kundinformation används inte för att skicka dessa e-postmeddelanden eller direktutskick, och de skickas inte från Norton. Du bör aldrig ange personlig eller konfidentiell information till en avsändare eller webbsida som du inte känner eller litar på.

Om du undrar över en e-postadress du har mottagit kan du kontakta Norton-support.