Verifiera att ett e-postmeddelande du fått från Norton är äkta

Vi informerar dig om de senaste erbjudandena, nyheterna och produktuppdateringarna från Norton via e-postmeddelanden eller direktutskick. Nortons närstående företag kan också skicka e-postmeddelanden eller direktutskick om olika erbjudanden på eller kampanjer för Norton-produkter. De kan innehålla varumärkesskyddade Norton-bilder, men din personliga information används inte för att skicka dessa meddelanden.

Ibland kan du få e-postmeddelanden från bedragare som påstår att meddelandet är från Norton. Om du får misstänkta e-postmeddelanden som ser ut att komma från oss kan du vidarebefordra dem som bifogade filer till spam@nortonlifelock.com.

Du bör aldrig ange personlig eller konfidentiell information till en avsändare eller webbsida som du inte känner till eller litar på. Om du får ett e-postmeddelande och vill kontrollera om det kommer från Norton kan du kontrollera om avsändarens e-postadress tillhör någon av följande domäner.

• @nortonlifelock.com

• @norton.com

• @identity.norton.com

• @securenorton.com

• @secure.norton.com

• @mail.nortonstore.hk

• @mail.norton.com

• @email.norton.com

• @e-mail.norton.com

• @identityprotection.norton.com

• @subscriptions.norton.com

• @zuberance.com

• @ifeelgoods.com

Du kan använda sökfunktionen i webbläsaren (tryck Ctrl + F eller Command + F) och skriva in domänen för att se om den finns med här. Om du till exempel har fått ett e-postmeddelande från no-reply@nortonlifelock.com kan du söka på den här sidan efter ”nortonlifelock.com” och se om den finns med i listan.

Du kan få e-postmeddelanden angående

• Erbjudanden från Norton Online Store

• Meddelanden från Norton-program

• Köprelaterad information

• Att komma igång med Norton

• Feedbackundersökningar

Du kan få direktutskick om

• Prenumerationen inte har förnyats eller installerats

• E-postadressen till Norton-kontot inte längre är aktiv

• Fakturering misslyckas och påminnelser om förnyelse skickas ut

• Erbjudanden och kampanjer

Det är endast avsett som en vägledning och informationen om e-postmeddelandena eller direktutskicken från Norton kan ändras med tiden. Det är möjligt att e-post eller direktutskick från Norton eller andra NortonLifeLock-varumärken kanske inte innehåller alla kännetecken som beskrivs i det här dokumentet. Det är också möjligt att e-post eller direktutskick som inte kommer från Norton innehåller alla kännetecken som beskrivs här. Om du inte kan verifiera att meddelandet du fått är äkta kan du kontakta Kundtjänst och support.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v71088498
Operativsystem: windows, mac, android, ios
Senast ändrat: 17/12/2021