Välj platsen för de filer som ska återställas innan du kör Norton Backup

När Norton återställer filer visas platsen för den senaste säkerhetskopian du körde. Du kan ändra den platsen och återställa filer från en annan plats. Du har till exempel säkerhetskopierat filer till enhet C och senare säkerhetskopierat filer till cd-skivor. Du kan då välja att återställa filer från antingen enhet C eller från CD-skivorna.

För att återställa filer från molnbaserad säkerhetskopiering måste du ställa in alternativet Begränsning av nätverksanvändning i fönstret Inställningar för brandvägg till Obegränsat.

För mer information, gå till Definiera internetanvändning för din Norton-produkt

Välja varifrån filer ska återställas

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Dubbelklicka på Säkerhetskopiering i Nortons huvudfönster och klicka sedan på Återställa filer.

3. Klicka på Visa alla under Återställ från i fönstret Återställ filer.

4. Klicka på den säkerhetskopia som du vill återställa i fönstret som öppnas, och klicka sedan på OK.

Om säkerhetskopian inte finns med bör du kontrollera att den lagringsenhet som säkerhetskopian finns på är ansluten och sedan klicka på Uppdatera.

Om du har aktiverat molnbaserad säkerhetskopiering innehåller fönstret även den uppsättning med filer som du säkerhetskopierade på internet från en annan dator. Du kan till exempel se den säkerhetskopia som innehåller filerna du säkerhetskopierade från den dator du använder hemma. Den andra datorn måste dock ha Norton-produkten registrerad på samma NortonLifeLock-konto.

5. Klicka på Återställ filer när du gjort önskade ändringar i inställningarna för återställning.

6. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra återställningen av filerna.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v7927242
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 22/03/2021