Velg plasseringen av filene som skal gjenopprettes, før du kjører Norton-sikkerhetskopiering

Når Norton-produktet gjenoppretter filer, viser det plasseringen til det siste sikkerhetskopisettet du kjørte. Du kan endre plasseringen slik at filer gjenopprettes fra en annen plassering. Eksempel: Du har sikkerhetskopiert filer til stasjon C og deretter sikkerhetskopiert filer til CD-er. Du kan velge om du vil gjenopprette filene enten fra stasjon C eller fra CDene.

Hvis du vil gjenopprette filer fra sikkerhetskopiering i skyen, må du sette alternativet Kunnskap om nettverkskostnad i vinduet Brannmurinnstillinger til Ingen begrensning.

Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Definere Internett-bruken av Norton-produktet

Velge hvor filer skal gjenopprettes fra

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Dobbeltklikk på Sikkerhetskopi og deretter på Gjenopprett filer i hovedvinduet til Norton.

3. Klikk på Vis alle under Gjenopprett fra i vinduet Gjenopprett filer.

4. I vinduet som vises, klikker du på sikkerhetskopisettet du vil gjenopprette, og deretter på OK.

Hvis sikkerhetskopisettet ikke vises, må du sørge for at alle medier du har sikkerhetskopiert filer til, er koblet til. Så klikker du på ikonet Oppdater.

Hvis du har aktivert sikkerhetskopiering i skyen, vises også sikkerhetskopisett med filer du har sikkerhetskopiert på nettet, fra andre datamaskiner. Du kan f.eks. se sikkerhetskopisett som inneholder filer du har kopiert fra hjemmedatamaskinen. Den andre datamaskinen må imidlertid ha Norton-produktet registrert på samme NortonLifeLock-konto.

5. Utfør alle andre nødvendige endringer for å gjenopprette innstillingene, og klikk Gjenopprett filer.

6. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre gjenopprettingen av filene.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v7927242
Operativsystem: Windows
Sist endret: 22/03/2021