Varmuuskopioitavien tiedostojen sijainnin valitseminen ennen Norton-varmuuskopiointia

Kun Norton palauttaa tiedostoja, se näyttää viimeksi suoritetun varmuuskopioinnin sijainnin. Sijainnin voi muuttaa tiedostojen palauttamiseksi toisesta tallennuspaikasta. Jos olet esimerkiksi tehnyt varmuuskopiot tiedostoista C-asemalle ja myöhemmin tehnyt varmuuskopiot tiedostoista CD-levyille. Voit palauttaa tiedostot joko C-asemalta tai CD-levyiltä.

Jos haluat palauttaa tiedostoja pilvivarmuuskopiosta, Verkonkäyttörajoitus -asetukseksi on valittava Palomuuriasetukset -ikkunasta Ei rajoitettu.

Katso lisätietoja kohdasta Norton-tuotteen internetin käytön määrittäminen.

Tiedostojen palautuslähteen valitseminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-pääikkunassa kohtaa Varmuuskopiointi ja valitse sitten Palauta tiedostot.

3. Valitse Palauta tiedostot -ikkunan Palauta kohteesta -kohdasta Näytä kaikki.

4. Napsauta aukeavassa ikkunassa palautettavaa varmuuskopiosarjaa ja valitse OK.

Jos varmuuskopiosarjaa ei näy, varmista, että varmuuskopiot sisältävä tallennusväline on yhdistetty tietokoneeseen ja napsauta päivityskuvaketta.

Jos käytät pilvivarmuuskopiointia, ikkunassa näkyvät myös muilta tietokoneilta peräisin olevat varmuuskopiosarjat. Voit esimerkiksi tarkastella varmuuskopiosarjaa, joka sisältää kotitietokoneelta varmuuskopioidut tiedostot. Muiden tietokoneiden tulee kuitenkin olla rekisteröitynä Norton-tuotteeseen saman NortonLifeLock-tilin kautta.

5. Tee muut tarvittavat muutokset palautusasetuksiin ja valitse Palauta tiedostot.

6. Seuraamalla näyttöön tulevia ohjeita voit suorittaa tiedostojen palauttamisen loppuun.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v7927242
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 22/03/2021