Kies de locatie van de bestanden die u wilt herstellen voordat u Norton Backup uitvoert.

Bij het herstellen van bestanden wordt de back-uplocatie weergegeven van de back-upset die het laatst is uitgevoerd. U kunt de locatie wijzigen om bestanden vanaf een andere back-uplocatie te herstellen. U heeft bijvoorbeeld dezelfde bestanden eerst als een back-up op de C-schijf opgeslagen en vervolgens op cd. U kunt kiezen of u de bestanden vanaf de C-schijf of de cd wilt herstellen.

Als u bestanden uit de cloudback-up wilt herstellen, moet u de optie Beperken van netwerkgebruik in het venster Firewallinstellingen op Geen limiet instellen.

Zie Het internetgebruik van uw Norton-product definiëren voor meer informatie

Aangeven vanaf welke locatie bestanden hersteld moeten worden

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Back-up in het hoofdvenster van Norton. Klik vervolgens op Bestanden herstellen.

3. In het venster Bestanden herstellen klikt u onder Herstellen vanaf op Alles weergeven.

4. In het venster dat verschijnt, klikt u op de back-upset die u wilt herstellen. Vervolgens klikt u op OK.

Als de back-upset niet zichtbaar is, zorg er dan voor dat het medium waarop u de back-up van uw bestanden heeft gemaakt, is aangesloten en klik op het pictogram vernieuwen.

Als u cloudback-up heeft geactiveerd, bevat het venster ook de back-upset met de bestanden waarvan u online een back-up heeft gemaakt via een andere computer. Zo kunt u de back-upset zien met de bestanden waarvan u een back-up heeft gemaakt vanaf uw thuiscomputer. De andere computer moet dan wel een versie van het Norton-product hebben die geregistreerd is onder dezelfde NortonLifeLock-account.

5. Geef, indien nodig, andere instellingen voor het herstellen op en klik dan op Bestanden herstellen.

6. Volg de instructies op het scherm om het herstellen van de bestanden te voltooien.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v7927242
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 22/03/2021