Tøm fil-IDer som utelates ved søk

Når du kjører et søk, utelukker Norton filene som er lagt til i Søkeutelatelser. Hvis du vil at Norton skal søke i alle filene på datamaskinen, må du fjerne fil-IDene.

Fjerne IDene til filer som utelates under søk

1. Starte Norton.

Hvis du ser vinduet My Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Klikk på Innstillinger i hovedvinduet til Norton.

3. Klikk på Antivirus i Innstillinger -vinduet.

4. Klikk på fanen Søk og risikoer i innstillingsvinduet for Antivirus.

5. Under Utelatelser / Lav risiko i raden Tøm fil-IDer som utelates ved søk, klikker du på Fjern alle.

6. I Advarsel -vinduet klikker du på Ja.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v73585683
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/05/2021