Id's wissen van de bestanden die van scans zijn uitgesloten

Wanneer u een scan uitvoert, sluit Norton de bestanden uit die aan Scanuitsluitingen zijn toegevoegd. Als u wilt dat Norton alle bestanden op uw computer scant, moet u de bestands-id's wissen.

Id's wissen van de bestanden die van scans zijn uitgesloten

1. Start Norton.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van Norton op Instellingen.

3. Klik in het venster Instellingen op AntiVirus.

4. Klik op de tab Scans en risico's in het venster AntiVirus-instellingen.

5. Klik onder Uitsluitingen/Lage risico's, in de rij Bestands-id's wissen die van scans worden uitgesloten, op Alles wissen.

6. Klik in het venster Waarschuwing op Ja.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v73585683
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 21/05/2021