Tarkistuksissa ohitettujen tiedostotunnusten poistaminen

Kun suoritat tarkistuksen, Norton ohittaa tiedostot, jotka on lisätty Ohitettavat tarkistukset -luetteloon. Jos haluat, että Norton tarkistaa kaikki tietokoneen tiedostot, sinun on poistettava tiedostotunnukset.

Tarkistuksissa ohitettujen tiedostotunnusten poistaminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Virustorjunta.

4. Valitse Virustorjunta-asetusten ikkunasta Tarkistukset ja riskit -välilehti.

5. Valitse Ohitukset/matalat riskit -kohdan Tyhjennä tarkistusten aikana ohitetut tiedostotunnukset -riviltä Tyhjennä kaikki.

6. Valitse Varoitus -ikkunasta Kyllä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v73585683
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 21/05/2021