Utvid Norton-beskyttelsen til andre enheter

Du kan eventuelt installere Norton på flere PC-er, Mac-er eller mobilenheter uten ekstra kostnader, men det avhenger av abonnementsplanen. Finn ut hvor mange lisensierte enheter som er tilgjengelig med abonnementet ditt, for å se om du kan utvide Norton-beskyttelsen til flere enheter.

Finne ut hvor mange lisensierte enheter som er tilgjengelig med planen din

1. Logg på kontoen.

2. Velg abonnementsplanen fra fanen Mine abonnementer.

Du kan vise hvor mange lisenser som er tilgjengelig for installasjon, under abonnementet.

Hvis flere lisensierte enheter er tilgjengelig, kan du beskytte flere enheter.

Video: How to download and install your device security on another device

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v118869637
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 04/11/2020