Utöka Norton-skyddet till fler enheter

Beroende på prenumerationspaketet är det möjligt att du kan installera Norton på ytterligare PC-, Mac- eller mobila enheter utan extra kostnad. Leta upp antalet licensierade enheter som är tillgängliga med prenumerationen för att se om du kan använda Norton-skyddet på andra enheter.

Leta upp antalet licensierade enheter som är tillgängliga med prenumerationen

1. Logga in på ditt konto.

2. Välj prenumerationsplan på fliken Mina prenumerationer.

Du kan se hur många licenser som är tillgängliga för installation under prenumerationen.

Om du har ytterligare licenser tillgängliga kan du skydda fler enheter.

Video: How to download and install your device security on another device

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v118869637
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 04/11/2020