Avinstallere Nortons enhetssikkerhetsprodukt på Mac

Hvis du vil avinstallere Nortons enhetssikkerhetsprodukt, må du vite brukernavnet og passordet til administratorkontoen.

Du må starte Mac-en på nytt etter at du har avinstallert Norton-produktet.

Vi anbefaler at du beholder Nortons enhetssikkerhetsprogram på Mac-en for å sikre kontinuerlig beskyttelse.

Avinstallere Norton Enhetssikkerhet manuelt

Du må lukke Norton-programmet før du følger fremgangsmåten nedenfor.

1. På Mac klikker du på Finder -ikonet i docken. Deretter klikker du på Programmer i venstre panel under Favoritter.
  2. Finn programikonet for Norton og dra det til Papirkurv.

3. Gjør ett av følgende basert på macOS-versjonen:

• Hvis du har versjonen macOS 10.15.x (Catalina) eller nyere, klikker du på Fortsett for å fjerne systemutvidelsen.

• Hvis du har macOS 10.14.x (Mojave) eller en tidligere versjon, går du til trinn 4.

4. Skriv inn administratorpassordet når du blir bedt om det, og klikk på OK.

5. Klikk på Avinstaller i vinduet som åpnes.

6. Skriv inn administratorpassordet når du blir bedt om det, og klikk på Installasjonshjelp.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Avinstallere Nortons enhetssikkerhetsprodukt ved å bruke menyen i Norton-produktet

Trinnene nedenfor gjelder bare på macOS 10.14.x (Mojave) eller tidligere versjoner.

1. Klikk på Norton-ikonet på menylinjen på Mac-en, og klikk deretter på Åpne Norton.

2. I Norton-produktmenyen klikker du på Norton > Avinstaller Norton Security.

3. Klikk på Avinstaller i vinduet som åpnes.

4. Skriv inn administratorpassordet til Mac-en og klikk på Installasjonshjelp.

5. Klikk på Start på nytt nå.