Nortonin laitesuojaustuotteen asennuksen poistaminen Mac-tietokoneelta

Jos haluat poistaa Nortonin laitesuojaustuotteen asennuksen, sinulla on oltava järjestelmänvalvojan tilin käyttäjänimi ja salasana.

Kun Norton-tuote on poistettu, Mac on käynnistettävä uudelleen.

Keskeytyksettömän suojauksen varmistamiseksi suosittelemme, että Nortonin laitesuojaussovellus on jatkuvasti asennettuna Mac-tietokoneeseen.

Nortonin laitesuojauksen poistaminen manuaalisesti

Jos Norton-sovellus on jo auki, sulje se, ja noudata vasta sitten ohjeita.

1. Napsauta Macilla Finder -kuvaketta Dockista ja valitse sitten vasemman ruudun Suosikit -osiosta Ohjelmat.
  2. Etsi Norton-sovelluksen kuvake ja vedä se roskakoriin.

3. Valitse macOS-versiosi mukainen vaihtoehto:

• Jos sinulla on macOS 10.15.x (Catalina) tai sitä uudempi versio, napsauta Jatka, jotta Norton-tuote voi poistaa järjestelmälaajennuksen.

• Jos sinulla on macOS 10.14.x (Mojave) tai sitä vanhempi versio, siirry vaiheeseen 4.

4. Kirjoita pyydettäessä järjestelmänvalvojan tilin salasana ja valitse OK.

5. Valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Poista.

6. Kirjoita pyydettäessä järjestelmänvalvojan tilin nimi ja salasana ja valitse sitten Asennuksen apusovellus.

7. Valitse Käynnistä uudelleen.

Nortonin laitesuojauksen poistaminen Norton-tuotevalikosta

Alla olevat vaiheet koskevat vain macOS 10.14.x (Mojave) -käyttöjärjestelmää tai sitä vanhempia versioita.

1. Valitse Mac-tietokoneen valikkopalkista Norton-tuotteen kuvake ja valitse sitten Avaa Norton.

2. Valitse Norton-valikosta Norton > Poista Norton Securityn asennus.

3. Valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Poista.

4. Kirjoita Mac-järjestelmänvalvojan tilin salasana ja valitse Asenna apusovellus.

5. Valitse Käynnistä uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v134746139
Käyttöjärjestelmä: mac_os_x
Muokattu viimeksi: 13/11/2021