Åbn dit Norton-sikkerhedsprogram til digitale enheder på Mac-computer

For at afinstallere dit Norton-sikkerhedsprogram til digitale enheder skal du kende brugernavn og adgangskode til administratorkontoen.

Du skal genstarte din Mac-computer efter at have afinstalleret dit Norton-program.

Vi anbefaler, at Norton-sikkerhed til digitale enheder forbliver installeret på din Mac-computer, så du opnår konstant beskyttelse.

Manuel afinstallation af Norton sikkerhed til digitale enheder

Før du følger nedenstående trin, skal du sørge for at lukke dit Norton-program, hvis det er åbent.

1. Klik på Finder -ikonet på Mac-computeren i Dock, og klik derefter på Programmer i venstre side under Favoritter.
  2. Find Norton-programikonet, og træk det til papirkurven.

3. Gør et af følgende, afhængigt af den version af macOS, du har:

• Hvis du har macOS 10.15.x (Catalina) eller nyere, skal du klikke på Fortsæt for at give dit Norton-program tilladelse til at fjerne systemudvidelsen.

• Hvis du har macOS 10.14.x (Mojave) eller tidligere, skal du gå til trin 4.

4. Skriv adgangskoden til administratorkontoen, når du bliver bedt om det, og klik på OK.

5. Klik på Fjern i vinduet, der åbnes.

6. Skriv adgangskoden til administratorkontoen, når du bliver bedt om det, og klik på Installationshjælp.

7. Klik på Genstart nu.

Afinstallation af Norton sikkerhed til digitale enheder vha. menuen i Norton-produktet

De nedenstående trin gælder kun for macOS 10.14.x (Mojave) eller tidligere.

1. Klik på Norton-programikonet på Mac-menulinjen, og klik derefter på Åbn Norton.

2. Klik på Norton > Afinstaller Norton Security i Norton-menuen.

3. Klik på Fjern i vinduet, der åbnes.

4. Skriv adgangskoden til administratorkontoen på Mac-computeren, og klik på Installationshjælp.

5. Klik på Genstart nu.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v134746139
Operativsystem mac_os_x
Sidst ændret: 13/11/2021