Finne informasjon om Norton produktet eller serviceordren

Hvis du kjøpte produktet gjennom en tjenesteleverandør eller det var forhåndsinstallert på en ny datamaskin, er det mulig at odredetaljene ikke vises på Norton-kontoen.

Du finner Norton-produktets serienummer, faktura, ordrenummer og produktnøkkel ved å logge på kontoen din.

1. Logg på kontoen.

2. Gå til siden Min konto og klikk på fanen Bestillingslogg.

3. Klikk på produktet du vil se serienummeret, ordrenummeret, produktnøkkelen eller fakturaen for. Hvis du vil se andre alternativer for å finne produktnøkkelen, klikker du her.

Du kan også finne produktets serienummer og produktnøkkel i ordrebekreftelsen du mottar via e-post fra Norton etter at du har gjennomført et produktkjøp i Norton Online Store.

Video: How to find your product key

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v70313311
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 17/11/2020