Norton-tuotteen tai -palvelun tilaustietojen löytäminen

Jos sait tuotteen palveluntarjoajan kautta tai jos tuote oli valmiiksi asennettuna, kun ostit tietokoneen, tilaustietoja ei välttämättä näy Norton-tilisivullasi.

Löydät Norton-tuotteesi sarjanumeron, laskun, tilausnumeron ja tuotetunnuksen kirjautumalla tilillesi.

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Valitse Oma tili -sivulta Tilaushistoria -välilehti.

3. Napsauta tuotetta, jonka sarjanumeron, tilausnumeron, tuotetunnuksen tai laskun haluat nähdä. Muita tapoja tuotetunnuksen etsimiseen näet napsauttamalla tästä.

Tuotteen sarjanumero ja tuotetunnus näkyy sähköpostitse lähetetyssä vahvistusviestissä, jonka sait Nortonilta ostettuasi tuotteen Norton-verkkokaupasta.

Video: How to find your product key

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v70313311
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 17/11/2020