Hitta Norton-produkten eller orderinformationen om tjänsten

Om du fick skyddet via en tjänsteleverantör, eller om det redan var installerat på en ny dator, visas kanske inte orderinformationen på Norton-kontosidan.

Du kan hitta Norton-produktens serienummer, faktura, ordernummer och produktnyckel genom att logga in på ditt konto.

1. Logga in på ditt konto.

2. Klicka på fliken Orderhistorik på sidan Mitt konto.

3. Klicka på produkten vars serienummer, ordernummer, produktnyckel eller faktura du vill se. Klicka här för andra sätt att hitta produktnyckeln.

Du hittar också produktens serienummer och produktnyckel i e-postmeddelandet med beställningsbekräftelsen som du fick från Norton efter ditt produktköp i Norton Online Store.

Video: How to find your product key

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v70313311
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Senast ändrat: 17/11/2020