Opprette en Norton-konto

Du trenger en konto for å administrere abonnementet og utvide Norton-beskyttelsen til de andre enhetene. Du kan opprette en konto ved å bruke e-postadressen eller Apple ID-en din eller e-postadressen du bruker for Google. Hvis du allerede har en konto, kan du angi brukerinformasjonen din for å logge på eller knytte den eksisterende kontoen til Apple ID-en din eller e-postadressen for Google.

Opprette en konto ved å bruke e-postadressen din

1. Gå til https://login.norton.com

2. Klikk på Opprett en konto.

3. Angi e-postadresse, passord og annen informasjon, og klikk deretter påOpprett konto.

E-postadresser med Unicode-tegn godtas ikke. Passordet skiller mellom store og små bokstaver, og må inneholde mellom 6 og 50 tegn.

Opprette en konto ved å bruke Apple ID-en

1. Gå til https://login.norton.com

2. Klikk på Opprett en konto.

3. Klikk på Fortsett med Apple og logg på Apple-kontoen.

4. Angi koden for tofaktorgodkjenning du har mottatt.

5. Hvis du blir bedt om det, klikker du på Klarer for å slippe å angi tofaktorkoder på nytt i denne nettleseren, med mindre du logger av eller endrer passord.

6. Klikk på Fortsett.

7. Gjør ett av følgende:

• Klikk på Del e-postadressen min for å vise e-postadressen du bruker som Apple ID, når du logger på kontoen.

• Klikk på Skjul e-postadressen min for å skjule e-postadressen du bruker som Apple ID, og heller vise en unik, tilfeldig adresse på kontoen.

8. Klikk på Fortsett. Du ser e-postadressen du bruker som Apple ID, hvis du har valgt Del e-postadressen min. Hvis du har valgt alternativet Skjul e-postadressen min, ser du en unik, tilfeldig adresse.

9. Den nye kontoen er opprettet.

10. Hvis du vil angi et passord for kontoen, gjør du følgende:

• Gå til siden Kontoinnstillinger.

• Ved siden av E-post og passord klikker du på Opprett passord for NortonLifeLock-kontoen.

• Angi det nye passordet og bekreft endringene.

Opprette en konto ved å bruke e-postadressen for Google

1. Gå til https://login.norton.com

2. Klikk på Opprett en konto.

3. Klikk på Fortsett med Google og logg på Google-kontoen.

Hvis du har flere Google-kontoer, velger du den du vil bruke for å registrere deg.

4. Klikk på Fortsett.

5. Den nye kontoen er opprettet.

6. Hvis du vil angi et Norton-passord for kontoen, følger du denne fremgangsmåten:

• Gå til siden Kontoinnstillinger.

• Ved siden av E-post og passord klikker du på Opprett passord for NortonLifeLock-kontoen.

• Angi det nye passordet og bekreft endringene.

Løsningen gjorde det enklere å håndtere problemet.

Ja Nei

Hjelp oss med å forbedre denne løsningen.

Takk for at du hjelper oss med å forbedre denne tjenesten.

Hva vil du gjøre nå?

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v53370840
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS;Windows 10 in S Mode
Sist endret: 31/03/2022