Opret en Norton-konto

Du har brug for en konto for at administrere dit abonnement og give dine andre enheder beskyttelse. Du kan oprette en ved hjælp af din mailadresse, dit Apple ID eller din Google-mail. Hvis du allerede har en konto, kan du logge på ved hjælp af dine loginoplysninger, eller du kan knytte din eksisterende konto til dit Apple ID eller din Google-mail.

Opret en konto ved hjælp af din mailadresse

1. Gå til https://login.norton.com

2. Klik på Opret en konto.

3. Indtast din mailadresse, adgangskode og andre oplysninger, og klik på Opret konto.

Mailadresser med Unicode-tegn accepteres ikke. Adgangskoden skal være på mellem 6 og 50 tegn, og der skelnes mellem store og små bogstaver.

Opret en konto ved hjælp af dit Apple ID

1. Gå til https://login.norton.com

2. Klik på Opret en konto.

3. Klik på Fortsæt med Apple, og log ind på din Apple-konto.

4. Indtast totrinsbekræftelseskoden, som du har modtaget.

5. Klik på Tillid, hvis du bliver bedt om det, for at undgå at indtaste totrinskoder igen i denne browser, medmindre du logger helt ud eller ændrer din adgangskode.

6. Klik på Fortsæt.

7. Gør ét af følgende:

• Klik på Del min e-mail for at vise din Apple ID-mailadresse, mens du logger ind på din konto.

• Klik på Skjul min e-mail for at skjule din Apple ID-mailadresse og vise en unik, tilfældig adresse i stedet på din konto.

8. Klik på Fortsæt. Du ser din Apple ID-mailadresse, hvis du har valgt Del min e-mail. Hvis du har valgt Skjul min e-mail, ser du en unik, tilfældig adresse.

9. Din nye konto er oprettet.

10. Hvis du vil indstille en adgangskode til din konto, skal du gøre følgende:

• Gå til siden Kontoindstillinger.

• Ved siden af E-mail og adgangskodeskal du klikke på Opret din NortonLifeLock-kontoadgangskode.

• Indtast din nye adgangskode, og bekræft ændringerne.

Opret en konto ved hjælp af din Google-mail

1. Gå til https://login.norton.com

2. Klik på Opret en konto.

3. Klik på Fortsæt med Google, og log ind på din Google-konto.

Hvis du har flere Google-konti, skal du vælge en konto, som du vil bruge til at tilmelde dig.

4. Klik på Fortsæt.

5. Din nye konto er oprettet.

6. Hvis du vil indstille en Norton-adgangskode til din konto, skal du gøre følgende:

• Gå til siden Kontoindstillinger.

• Ved siden af E-mail og adgangskodeskal du klikke på Opret din NortonLifeLock-kontoadgangskode.

• Indtast din nye adgangskode, og bekræft ændringerne.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v53370840
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS;Windows 10 in S Mode
Sidst ændret: 31/03/2022