Skapa ett Norton-konto

Du behöver ett konto för att hantera prenumerationen och för att utvidga skyddet till de andra enheterna. Du kan skapa ett med en e-postadress, Google-e-post eller ett Apple-ID. Om du redan har ett konto ska du använda dina inloggningsuppgifter till logga in eller länka ditt befintliga konto till ett Apple-ID eller en Google-e-post.

Skapa ett konto med din e-postadress

1. Gå till https://login.norton.com

2. Klicka på Skapa ett nytt konto.

3. Ange e-postadress, lösenord och annan information och klicka på Skapa konto.

E-postadresser med Unicode-tecken accepteras inte. Lösenord är skiftlägeskänsliga (skiljer mellan stora och små bokstäver) och kan innehålla 6 till 50 tecken.

Skapa ett konto med ditt Apple-ID

1. Gå till https://login.norton.com

2. Klicka på Vill du prova vår nya inloggning? och sedan på Skapa ett konto.

3. Klicka på Fortsätt med Apple och logga in på ditt Apple-konto.

4. Ange tvåfaktorsautentiseringskoden som du tog emot.

5. Om du uppmanas till det ska du klicka på Lita på för att undvika att ange tvåfaktorskoder i den här webbläsaren igen om du inte loggar ut helt eller ändrar lösenordet.

6. Klicka på Fortsätt.

7. Gör något av följande:

• Klicka på Dela min e-post för att visa e-postadressen som tillhör ditt Apple-ID medan du loggar in på kontot.

• Klicka på Dölj min e-post för att dölja den e-postadress som tillhör ditt Apple-ID och istället visa en unik, slumpmässig adress på ditt konto.

8. Klicka på Fortsätt. Du ser e-postadressen som tillhör ditt Apple-ID om du har valt Dela min e-post. Om du har valt alternativet Dölj min e-post ser du en unik, slumpmässig adress.

9. Ditt nya konto har skapats.

10. Om du vill ställa in ett lösenord för ditt konto gör du följande:

• Gå till sidan Kontoinställningar.

• Bredvid E-post och lösenord ska du klicka på Skapa NortonLifeLock-kontolösenord.

• Ange ditt nya lösenord och bekräfta ändringarna.

Skapa ett konto med en Google-e-post

1. Gå till https://login.norton.com

2. Klicka på Vill du prova vår nya inloggning? och sedan på Skapa ett konto.

3. Klicka på Fortsätt med Google och logga in på ditt Google-konto.

Välj ett konto som du vill använda för att registrera dig om du har flera Google-konton.

4. Klicka på Fortsätt.

5. Ditt nya konto har skapats.

6. Om du vill ställa in ett Norton-lösenord för ditt konto gör du följande:

• Gå till sidan Kontoinställningar.

• Bredvid E-post och lösenord ska du klicka på Skapa NortonLifeLock-kontolösenord.

• Ange ditt nya lösenord och bekräfta ändringarna.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v53370840
Operativsystem: windows, mac, android, ios
Senast ändrat: 21/11/2021