Installer appen for Norton Enhetssikkerhet fra Microsoft Store

Følg disse instruksjonene på enheter som kjører Windows 10, enten i S-modus eller Windows 10 for ARM-baserte systemer for å laste ned og installere Norton Security Protection eller Norton Security On-the-Go fra Microsoft Store.

Norton Security On-the-Go er for øyeblikket bare tilgjengelig i USA.

TRINN 1

Skaff deg appen Norton Security Protection

1. Logg på kontoen din på en enhet som kjører Windows 10 i S-modus eller Windows 10 for ARM-baserte systemer.

2. Klikk på Hent den fra Microsoft på siden som vises.

3. Klikk på Hent på Norton-beskyttelsessiden i Microsoft Store, og installer appen.

Du kan også åpne Microsoft Store-appen på enheten din og søke etter Norton Security Protection 1.

Hvis du vil installere Norton Security On-the-Go, åpner du Microsoft Store-appen på enheten og søker etter Norton Security On-the-Go 2.

1Direkte tilgjengelighet til appen Norton Security Protection fra Microsoft Store er begrenset til USA, Frankrike, Tyskland, Italia, Spania, Australia og New Zealand.

2Tilgjengeligheten til appen Norton Security On-the-Go fra Microsoft Store er begrenset til USA.

TRINN 2

Aktiver appen Norton Enhetssikkerhet

• Prøv en av følgende fremgangsmåter avhengig av abonnementet:

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v130433626
Operativsystem: Windows
Sist endret: 12/08/2021