Norton Security installeren op Windows 10 in S-modus

Volg de onderstaande instructies van uw Windows 10 in S-modus om de Norton Security-app te downloaden en installeren.

Norton installeren op Windows 10 in S-modus

1. Meld u aan bij Norton.

2. Klik op de pagina Mijn Norton op Downloaden.

3. Klik op Get it from Microsoft in het venster dat verschijnt.

U wordt omgeleid naar de Microsoft Store-pagina voor Norton Security.

4. Klik op Downloaden op de Windows Store-pagina voor Norton Security.

5. Volg de instructies op het scherm.

U kunt in de Microsoft Store ook zoeken naar 'Norton Security' en de Norton Security-app installeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v130433626
Besturingssysteem: provide_platform
Laatste wijziging: 20/06/2019