Nortonin laitesuojaussovelluksen asentaminen Microsoft Storesta

Noudata näitä ohjeita Windows 10 in S Mode -ympäristössä tai Windows 10 ARM -laitteella ladataksesi ja asentaaksesi Norton Security Protection- tai Norton Security On-the-Go -sovelluksen Microsoft Storesta.

Norton Security On-the-Go on tällä hetkellä saatavana vain Yhdysvalloissa.

VAIHE 1

Hanki Norton Security Protection -sovellus

1. Kirjaudu sisään -tilillesi Windows 10 in S Mode- tai Windows 10 ARM -laitteesta.

2. Valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Hanki Microsoftilta.

3. Napsauta Microsoft Storen Norton-suojaus-sivulta kohtaa Hanki ja asenna sovellus.

Voit myös avata Microsoft Store -sovelluksen laitteellasi ja hakea Norton Security Protection 1.

Jos haluat asentaa Norton Security On-the-Go -palvelun, käynnistä Microsoft Store -sovellus laitteellasi ja etsi Norton Security On-the-Go 2.

1Norton Security Protection -sovelluksen suora saatavuus Microsoft Storesta on rajoitettu Yhdysvaltoihin, Ranskaan, Saksaan, Italiaan, Espanjaan, Australiaan ja Uuteen-Seelantiin.

2Norton Security On-the-Go -sovelluksen saatavuus Microsoft Storesta on rajoitettu Yhdysvaltoihin.

VAIHE 2

Nortonin laitesuojaussovelluksen aktivointi

• Valitse tilauksesi mukainen vaihtoehto:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v130433626
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 12/08/2021