Installer Norton-appen til sikkerhed på digitale enheder fra Microsoft Store

Følg denne vejledning fra din Windows 10 i S-tilstand- eller Windows 10 ARM-baserede enhed til at downloade og installere Norton Security Protection eller Norton Security On-the-Go fra Microsoft Store.

Norton Security On-the-Go er i øjeblikket kun tilgængelig i USA.

TRIN 1

Hent Norton Security Protection-appen

1. Log ind på din -konto fra din Windows 10 i S-tilstand- eller Windows 10 ARM-baserede enhed.

2. Klik på Hent fra Microsoft i vinduet, der åbnes.

3. På Microsoft Store-siden for Norton-beskyttelse skal du klikke på Hent og installere appen.

Du kan også åbne Microsoft Store-appen på din enhed og søge efter Norton Security Protection 1.

Hvis du vil installere Norton Security On-the-Go, skal du åbne Microsoft Store-appen på din enhed og søge efter Norton Security On-the-Go 2.

1Direkte tilgængelighed til Norton Security Protection-appen fra Microsoft Store er begrænset til USA, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, Australien og New Zealand.

2Tilgængeligheden til Norton Security On-the-Go-appen fra Microsoft Store er begrænset til USA.

TRIN 2

Aktivering af appen Norton-sikkerhed til digitale enheder

• Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af dit abonnement:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v130433626
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/06/2021