Laste ned et Norton-produkt du har kjøpt i en butikk

Hvis du vil installere et enhetssikkerhetsprodukt fra Norton, som du har kjøpt i butikk eller fra et tredjepartsnettsted, oppretter du en Norton-konto eller legger til det kjøpte produktet på en eksisterende konto.

Legge til det kjøpte produktet på kontoen og installere Norton-produktet

Produktnøkkel er en kombinasjon av bokstaver og tall. Den inneholder ikke spesialtegn.
Hvis du har kjøpt en eskeversjon av produktet på Internett eller i en lokal butikk, finner du produktnøkkelen inne i esken, enten på et klistremerke, trykt på et kort i esken eller i e-postmeldingen med ordrebekreftelsen.
  1. Gå til norton.com/setup.

2. Klikk på Logg på eller Opprett en ny konto

3. Klikk på Angi en ny produktnøkkel på siden Kom i gang.

4. Les Lisens- og tjenesteavtalen og klikk på Godta.

5. På siden Godkjenning av årlig automatisk fornying oppdater du faktureringsadressen og kredittkortinformasjonen.

6. Klikk på Godta og last ned

7. Følg instruksjonene som vises for Kjør, eller Lagre nedlastingsfilen.

Når du kjører installasjonsprogrammet for Norton, blir produktet automatisk nedlastet, installert og aktivert. Enheten viser gjeldende beskyttelsesstatus. Du kan installere tilleggsprogramvare fra Norton-kontoen.

Hvis du ser meldingen «Ugyldig produktnøkkel», kan du lese Melding: «Ugyldig produktnøkkel».

Video