Ladda ner en Norton-produkt som är köpt från en återförsäljare

För att kunna installera Norton Device Security-produkten som du har köpt från en återförsäljare eller en närstående tredjepartswebbplats måste du skapa ett Norton-konto eller lägga till den köpta produkten i ett befintligt konto.

Lägg till den köpta produkten på kontot och installera Norton-produkten

Produktnyckeln är en kombination av alfabetiska och numeriska tecken. Den innehåller inga specialtecken.
Om du har köpt en paketerad produkt online eller hos en lokal återförsäljare finns produktnyckeln på ett klistermärke på insidan av paketet, tryckt på ett kort i paketet eller i orderbekräftelsemeddelandet.
  1. Besök norton.com/setup.

2. Klicka på Logga in eller Skapa ett nytt konto

3. På sidan Kom igång klickar du på Ange en ny produktnyckel.

4. Läs Licens- och serviceavtalet och klicka på Godkänn.

5. Uppdatera faktureringsadressen och kreditkortsinformationen på sidan Auktorisering för årlig automatisk förnyelse.

6. Klicka på Godkänn och ladda ner

7. Välj Kör eller Spara för nedladdningsfilen och följ de anvisningar som visas.

När Norton-installationsprogrammet körs laddas produkten ner, installeras och aktiveras automatiskt. Enheten visar aktuell skyddsstatus och ytterligare program kan installeras från ditt konto.

Om du ser meddelandet ”Ogiltig produktnyckel” kan du läsa Meddelande: ”Felaktig produktnyckel”.