Ladda ner en Norton-produkt som är köpt från en återförsäljare

Om du installerar Norton som du har köpt från en återförsäljare eller en närstående tredjepartswebbplats, måste du skapa ett Norton-konto eller lägga till produkten du har köpt i det befintliga kontot.

Lägg till den köpta produkten i kontot och installera Norton

Under installationsprocessen blir du erbjuden att registrera dig för Nortons automatiska förnyelse. Mer information om Nortons automatiska förnyelse finns i Hjälp om Nortons automatiska förnyelsetjänst.

1. Gå till norton.com/enroll från webbläsaren.

2. Klicka på Logga in.

Om du inte har ett Norton-konto klickar du på Skapa ett konto och slutför registreringen.

3. På sidan Kom igång klickar du på Ange en ny produktnyckel.

4. Ange produktnyckeln och klicka på >.

Produktnyckeln är en kombination av alfabetiska och numeriska tecken. Den innehåller inga specialtecken.

Om du har köpt en paketerad produkt online eller hos en lokal återförsäljare finns produktnyckeln på ett klistermärke på insidan av paketet eller tryckt på ett kort i paketet.

Prenumerationen startar när du anger den 25 tecken långa nyckeln som finns på produktkortet eller i orderbekräftelsemeddelandet.

Om du ser meddelandet "Ogiltig produktnyckel" läser du Meddelande: "Ogiltig produktnyckel".

5. Läs Licens- och serviceavtalet och klicka på Godkänn.

6. Uppdatera faktureringsadressen och kreditkortsinformationen på sidan Auktorisering för årlig automatisk förnyelse.

7. Läs Godkännande av prenumeration och betalning för automatisk förnyelse och klicka på Slå på automatisk förnyelse eller Starta prenumeration.

8. Klicka på Godkänn och ladda ner.

• Om du har mer än en Norton-produkt i kontot ska du välja den produkt du vill ladda ner och sedan klicka på Nästa.

• Om du är Norton Security Platinum-kund väljer du den produkt du vill installera och klickar sedan på Nästa.

• Om produkten du vill ladda ner inte är synlig i listan klickar du på Ladda ner mer.

9. Följ anvisningarna som visas för att köra eller spara nedladdningsfilen. Dessa kan variera beroende på din webbläsare. Om du sparar filen måste du sedan, när nedladdningen är klar, gå till den plats du sparade filen på och dubbelklicka på filen.

När Norton-installationsprogrammet körs laddas produkten ner, installeras och aktiveras automatiskt. Enheten visar aktuell skyddsstatus och ytterligare program kan installeras från Norton-kontot.

Om ovanstående lösning inte fungerar ska du välja en av följande:

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v101779430
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Senast ändrat: 11/08/2020