Vähittäismyymälästä ostetun Norton-tuotteen lataaminen

Jos haluat asentaa Nortonin laitesuojaustuotteen, joka on ostettu vähittäismyymälästä tai yhteistyökumppanin verkkosivustolta, luo Norton-tili tai lisää ostamasi tuote olemassa olevaan tiliisi.

Jos olet Kiinasta, Koreasta tai Japanista, tarvitset tilin luomiseen ostetun tuotteen tuotetunnuksen. Löydät tuotetunnuksen saamastasi ostovahvistusviestistä.

Jos sinulla on jo Norton-tilaus, voit asentaa sen laitteelle kirjautumalla sisään tilillesi. Katso tarkat ohjeet artikkelista Nortonin laitesuojauksen lataaminen ja asentaminen.

Ostetun tuotteen lisääminen tiliin ja Norton-tuotteesi asentaminen

Määritysprosessin aikana voit halutessasi rekisteröityä automaattisesti uusittavaan tilaukseen. Lisätietoja tilauksen automaattisesta uusimisesta on artikkelissa Lue lisää automaattisesti uusiutuvan tilauksen aktivoimisesta.

1. Siirry verkkoselaimella osoitteeseen norton.com/enroll.

2. Napsauta Kirjaudu sisään -painiketta.

Jos sinulla ei ole tiliä, valitse Luo uusi tili ja suorita valmiiksi tilin luomismenettely.

3. Napsauta Aloita -sivulla Anna uusi tuotetunnus.

4. Kirjoita tuotetunnus ja valitse >.

Tuotetunnuksesi sisältää kirjaimia ja numeroita. Tunnus ei sisällä erikoismerkkejä.

Jos ostit tuotepakkauksen verkosta tai paikalliselta jälleenmyyjältä, tuotetunnuksesi on pakkauksen sisällä joko tarrassa tai tulostettuna kortille.

Tilauksesi alkaa, kun syötät tuotekortista tai vahvistussähköpostiviestistä löytyvän 25-merkkisen tunnuksen.

Jos näet viestin "Virheellinen tuotetunnus", lue artikkeli Viesti: "Virheellinen tuotetunnus".

5. Lue käyttöoikeus- ja palvelusopimus ja napsauta Hyväksyn.

6. Päivitä laskutusosoitteesi ja luottokorttitietosi Automatic Renewal -toiminnon vuosittaisella vahvistussivulla.

7. Lue Tilauksen ja Automatic Renewal -toiminnon maksun vahvistus ja valitse Ota Automatic Renewal -toiminto käyttöön tai Aloita tilaus.

8. Valitse Hyväksy ja lataa.

• Jos tililläsi on useampi kuin yksi Norton-tuote, valitse tuote, jonka haluat ladata, ja napsauta sitten Seuraava.

• Jos olet Norton Security Platinum -asiakas, valitse asennettava tuote ja napsauta sitten Seuraava.

• Valitse Lataa lisää, jos haluamaasi tuotetta ei näy luettelossa.

9. Toimi näkyviin tulevien ohjeiden mukaan ja Suorita tai Tallenna lataustiedosto. Ohjeet vaihtelevat selaimen mukaan. Jos tallennat tiedoston, pidä huoli siitä, että päivityksen suorittamisen jälkeen kaksoisnapsautat tiedostoa tallennetussa sijainnissa.

Kun Norton-asennusohjelma suoritetaan, tuote asennetaan ja aktivoidaan automaattisesti. Laitteen suojauksen tila näytetään, ja lisäohjelmistoja on asennettavissa tilisi kautta.

Yleiset virheet tuotetunnuksen kirjoittamisessa

• Välilyönnit aiheuttavat virheen.

• Varmista, että syötät tietyn, käyttämäsi tuotteen käyttöoikeustietoja. Eri Norton-tuotteiden käyttöoikeustietoja ei voi vaihtaa keskenään.

Et siis voi käyttää esimerkiksi Nortonin laitesuojaustuotteen tuotetunnusta Norton Utilities Premiumin aktivoimiseen. Löydät Norton Utilities Premiumin tuotetunnuksen tilisi Oma tilaus -sivulta.

• Jos yhä näet viestin, jonka mukaan käyttöoikeustiedot ovat väärin tai eivät kelpaa, varmista, että kirjoitit tiedot tismalleen oikein.

Jotkin merkit (kuten nolla ja O-kirjain) näyttävät samanlaisilta. Tarkista seuraavat vielä kerran: O-kirjaimet, pienet L-kirjaimet, isot I-kirjaimet ja numerot nolla (0) ja yksi (1).

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v101779430
Käyttöjärjestelmä: windows,mac
Muokattu viimeksi: 01/11/2021