Download et Norton-program, der er købt hos en forhandler

Hvis du vil installere et Norton-program, som du har købt hos en forhandler eller via et websted tilhørende en associeret tredjepart, skal du oprette en Norton-konto eller føje det købte program til din eksisterende konto.

Føj det købte produkt til din konto, og installer Norton

Under installationsprocessen får du mulighed for at tilmelde dig Nortons automatiske fornyelse. Du kan læse mere om Nortons automatiske fornyelse i Hjælp til Nortons automatiske fornyelsestjeneste.

1. Gå til norton.com/enroll fra din browser.

2. Klik på Log ind.

Hvis du ikke har en Norton-konto, skal du klikke på Opret en konto og gennemføre tilmeldingsprocessen.

3. På siden Kom godt i gang skal du klikke på Indtast en ny produktnøgle.

4. Indtast produktnøglen, og klik på >.

Produktnøglen er en kombination af alfabetiske og numeriske tegn. Den indeholder ikke nogen specialtegn.

Hvis du har købt programmet i en æske online eller i en butik, finder du nøglen på et kort eller klistermærke i æsken.

Abonnementet starter, når du har indtastet nøglen på 25 tegn, som findes på dit produktkort eller i ordrebekræftelsesmailen.

Hvis du ser meddelelsen "Ugyldig produktnøgle", skal du læseMeddelelsen "Ugyldig produktnøgle".

5. Læs licens- og serviceaftalen, og klik på Acceptér.

6. Skriv din adresse og kortoplysninger på siden Godkendelse af den årlige automatiske fornyelse.

7. Læs Godkendelse af abonnement og betaling med automatisk fornyelse, og klik på Aktivér automatisk fornyelse eller Start abonnement.

8. Klik på Acceptér og download.

• Hvis du har mere end ét Norton-program på din konto, skal du vælge det program, du vil downloade, og derefter klikke på Næste.

• Hvis du er Norton Security Platinum-kunde, skal du vælge det produkt, du vil installere, og derefter klikke på Næste.

• Hvis det program, du vil downloade, ikke vises på listen, skal du klikke på Indlæs flere.

9. Følg anvisningerne på skærmen, og kør og gem installationsprogrammet. Disse kan variere, alt efter hvilken browser du bruger. Hvis du gemmer filen, skal du sørge for at dobbeltklikke på den, der hvor du har gemt den efter den er overført.

Når du har aktiveret Norton-installationsprogrammet, downloades, installeres og aktiveres programmet automatisk. Enheden viser sin beskyttelsesstatus, og du kan installere flere programmer via din Norton-konto.

Hvis ovenstående ikke løste problemet, skal du prøve følgende:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v101779430
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 11/08/2020