Gebruikersaccounts op Windows maken

Als u één computer heeft die door meerdere gebruikers wordt gedeeld, raden wij u aan afzonderlijke gebruikersaccounts te maken. Elke gebruiker kan zich aanmelden bij Windows met zijn/haar eigen gebruikersnaam en wachtwoord en eigen instellingen hebben.

Met een afzonderlijke gebruikersaccount kan Norton Family de regels die u voor uw kind heeft geconfigureerd, nauwkeurig toepassen. Er kunnen ook nauwkeurige rapporten worden gemaakt over de online activiteiten van uw kind.

Als uw computer één gebruikersaccount heeft, is dit naar alle waarschijnlijkheid een Beheerdersaccount. Maak een standaardgebruikersaccount maken voor ieder kind. Met een standaardgebruikersaccount kan uw kind geen beheerderstaken uitvoeren, zoals het maken van gebruikersaccounts of het verwijderen van een toepassing.