Skapa användarkonton i Windows

Om du har en enda dator som delas av flera användare rekommenderar vi att du skapar enskilda användarkonton. Alla användare kan logga in på Windows med sitt användarnamn och lösenord och ha anpassade inställningar.

Med ett individuellt användarkonto kan Norton Family noggrant tillämpa de regler som du konfigurerade för ditt barn. Det hjälper också till att skapa korrekta rapporter för ditt barns onlineaktiviteter.

Om datorn bara har ett användarkonto är det troligt att det är ett administratörskonto. Skapa ett standardanvändarkonto för varje barnanvändare. Med ett vanligt användarkonto kan ditt barn inte köra administratörsuppgifter som att skapa användarkonton eller avinstallera ett program.