Opprette brukerkontoer i Windows

Hvis du har én datamaskin som deles av flere brukere, anbefaler vi at du oppretter individuelle brukerkontoer. Hver bruker kan logge på Windows med sitt eget brukernavn og passord og har personlige innstillinger.

Med individuelle brukerkontoer kan Norton Family bruke reglene du har konfigurert for hvert enkelt barn, etter behov. På denne måten får du også nøyaktige rapporter for nettaktivitetene til hvert enkelt barn.

Hvis datamaskinen bare har én brukerkonto, vil den også være en administratorkonto. Opprett en standard brukerkonto for hvert enkelt barn som bruker datamaskinen. Hvis barnet har en standard brukerkonto, kan det ikke kjøre administratoroppgaver som å opprette brukerkontoer eller avinstallere programmer.