Oprettelse af brugerkonti i Windows

Hvis du har en enkelt computer, der deles af flere brugere, anbefaler vi, at du opretter separate brugerkonti. Hver bruger kan logge på Windows med eget brugernavn og egen adgangskode og bruge egne indstillinger.

Når der bruges separate brugerkonti, kan Norton Family anvende de regler, du har konfigureret for barnet, mere nøjagtigt. Dette gør det også muligt at oprette nøjagtige rapporter om barnets onlineaktiviteter.

Hvis der kun er én brugerkonto på computeren, er det højst sandsynligt en konto med administratorrettigheder. Opret en standardbrugerkonto for hvert barn. Med en standardbrugerkonto kan barnet ikke udføre administratoropgaver, f.eks. oprette nye brugerkonti eller afinstallere programmer.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v91580726
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 05/10/2021