Problemen met opslagruimte in Cloudback-up verhelpen

Dit probleem treedt op wanneer u uw online opslag volledig heeft gebruikt of wanneer u niet voldoende ruimte heeft voor uw online back-ups. Vooral wanneer u ruimte wilt vrijmaken in uw Veilige cloudopslag is het handig om een back-upset te verwijderen.

Neem contact op met Klantenservice en ondersteuning om extra opslag te kopen.

Contact opnemen

U kunt een back-upset verwijderen als u deze niet meer nodig heeft. Een back-upset kan niet worden verwijderd wanneer er slechts één beschikbaar is. U kunt echter een nieuwe back-upset maken, voordat u de oude back-upset verwijdert.

Een back-upset verwijderen

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Back-up in het hoofdvenster van het Norton-product. Klik vervolgens op Back-upsets.

3. Selecteer in het venster Back-upinstellingen in de keuzelijst Back-upset de back-upset die u wilt verwijderen.

4. Klik op Verwijderen.

5. Voer in het venster Back-upset verwijderen een van de volgende handelingen uit:

• Selecteer Back-upset verwijderen om de huidige back-upset te verwijderen.

• Selecteer Back-upset en -bestanden verwijderen om de huidige back-upset en de bestanden waarvan al een back-up is gemaakt te verwijderen.

6. Klik op Ja.

Back-upset uit uw Norton-account verwijderen

1. Meld u aan bij uw account.

2. Klik op de pagina Mijn Norton onder Cloudback-up op Back-upsets weergeven.

De bestaande back-upsets die in gebruik zijn, worden weergegeven.

3. Klik op het prullenbakpictogram van de back-upset die u wilt verwijderen om een back-upset te verwijderen.

4. Klik in het bevestigingsvenster Back-upset verwijderen op Verwijderen.

Klik op Annuleren om de back-uppagina weer te geven zonder de back-upset te verwijderen.