Pilvivarmuuskopioinnin tallennustilaongelmien ratkaiseminen

Tämä ongelma ilmenee, jos olet käyttänyt verkkotallennustilan kokonaan tai jos sinulla ei ole tarpeeksi tilaa verkkovarmuuskopioille. Varmuuskopiosarjan poistamisesta on erityisesti hyötyä, jos haluat vapauttaa tilaa suojatussa pilvitallennustilassa.

Hanki lisää tallennustilaa ottamalla yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Ota yhteyttä

Varmuuskopiosarjan voit poistaa, jos sitä ei tarvita enää. Varmuuskopiosarjaa ei voi poistaa, jos saatavilla on vain yksi varmuuskopiosarja. Voit kuitenkin luoda uuden varmuuskopiosarjan ennen vanhan poistamista.

Varmuuskopiosarjan poistaminen

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-tuotteen pääikkunassa kohtaa Varmuuskopiointi ja valitse sitten Varmuuskopiosarjat.

3. Valitse Varmuuskopiointiasetukset -ikkunan avattavasta Varmuuskopiosarja -luettelosta varmuuskopiosarja, jonka haluat poistaa.

4. Valitse Poista.

5. Tee Poista varmuuskopiosarja -ikkunasta jokin seuraavista:

• Poista nykyinen varmuuskopiosarja valitsemalla Poista varmuuskopiosarja.

• Poista nykyinen varmuuskopiosarja ja poista jo varmuuskopioidut tiedostot pysyvästi valitsemalla Poista varmuuskopiosarja ja tiedostot.

6. Napsauta Kyllä.

Varmuuskopiosarjan poistaminen Norton-tililtäsi

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Valitse Oma Norton -sivulla Pilvivarmuuskopiointi -kohdan alta Näytä varmuuskopiosarjat.

Käytössä olevat varmuuskopiosarjat näytetään.

3. Jos haluat poistaa varmuuskopiosarjan, napsauta roskakorikuvaketta poistettavan varmuuskopiosarjan kohdalta.

4. Napsauta Poista varmuuskopiosarja -vahvistusikkunassa Poista.

Napsauta Peruuta, jos haluat, että varmuuskopiosarja näytetään, mutta et halua poistaa sitä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v128450551
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 01/11/2021