Løse problemer med lagringsplass i Sikkerhetskopiering i skyen

Dette problemet oppstår hvis du har brukt opp lagringsplassen på Internett, eller hvis du ikke har nok plass for sikkerhetskopiering via Internett. Det er spesielt nyttig å slette sikkerhetskopisett for å frigjøre plass i den sikre skylagringen.

Kontakt Kundeservice og -støtte for å kjøpe ekstra lagringsplass.

Kontakt oss

Du kan slette et sikkerhetskopisett når du ikke trenger det lenger. Du kan ikke slette et sikkerhetskopisett hvis det er det eneste sikkerhetskopisettet som er tilgjengelig. Du kan imidlertid opprette et nytt sikkerhetskopisett før du sletter det gamle sikkerhetskopisettet.

Slette et sikkerhetskopisett

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. Dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering, og klikk deretter på Sikkerhetskopisett i hovedvinduet til Norton-produktet.

3. I vinduet Innstillinger for sikkerhetskopiering går du til rullegardinlisten Sikkerhetskopisett og velger sikkerhetskopisettet du vil slette.

4. Klikk på Slett.

5. I vinduet Slett sikkerhetskopisett velger du ett av følgende:

• Hvis du vil slette det gjeldende sikkerhetskopisettet, velger du Slett sikkerhetskopisett.

• Hvis du vil slette det gjeldende sikkerhetskopisettet og slette filene som allerede er sikkerhetskopiert, velger du Slett sikkerhetskopisett og filer.

6. Klikk på Ja.

Slette sikkerhetskopisett fra Norton-kontoen

1. Logg på kontoen.

2. På siden Min Norton går du til Sikkerhetskopiering i skyen og klikker på Vis sikkerhetskopisett.

De eksisterende sikkerhetskopisettene som er i bruk, vises.

3. Hvis du vil slette et sikkerhetssett, klikker du på papirkurvikonet for sikkerhetskopisettet du vil slette.

4. I bekreftelsesvinduet Slett sikkerhetskopisett klikker du på Slett.

Klikk på Avslutt for å vise sikkerhetskopisiden uten å slette sikkerhetskopisettet.

Video